Qq%e6%88%aa%e5%9b%be20120407190111.png-c700_250

Description:

Experimental design with fibreC on an area of 100m²
Temporary Pavilion for DRL10 - 10 Year Anniversary of AA Design Research Laboratory

[C]space is the winning entry in the AADRL10 Pavilion competition, which was held to celebrate the tenth anniversary of the AA Design Research Lab.

It was selected by the jury for the proposals radical use of material, it’s expression of form as a continuous transformation of furniture to floor, walls and roof structure; and it’s constructability within atight schedule and budget. The design was proposed to be entirely constructed from Fibre-C, a thin fibre reinforced cement panel that is normally used as a cladding solution.



More/Hide

Project Team:

  • Missing.png-e49
  • Missing.png-e49
  • Missing.png-e49
Loading...
×
server error: