Showroom_panoram3.jpg-c700_250

Description:

The Maozhan fashion studio and showroom is located within an existing clothing warehouse near Hongqiao Airport. From the beginning the client wanted a unique industrial feel to the new office with a great deal of flexibility to host parties, events and fashion shows.

The designers presented an opportunity to create a project that could be a powerful branding message for ecological responsibility as well as creative ingenuity and inspiration for the studio. Using various re-purposed materials and the re-use of demolished existing floor and wall materials the designers were able to create a fresh and inspiring space.

The space is organized with the design studio and finance offices along the south face of the building. The lobby/gallery space connects the showroom by a series of pivoting doors. The main entrance and lobby/gallery walls are clad in re-purposed timber. Anchoring the lobby/gallery is a large mural created with thousands of new and old buttons from the clothing factory.
More/Hide

Project Team:

  • Missing.png-e49
Loading...
×
server error: