5652-guanggu0020120401-30738-1f83ney.jpg-c700_250

Description:

This reception center houses an exhibition space, conference rooms and administration offices for the Bio-lake campus. Next to the entrance plaza and adjacent to the central lake, the building is the symbolic heart of the Bio-lake campus that is currently under construction.

The overall form and proportions of the building correspond to the program arrangement, which includes a central atrium, models and media exhibition room, and ramps and stairs connecting different floors. To make the scale correspond to the lake and the campus, the architectural massing of the reception center rises about the elevated plinth. The stones are cladded in such a way to follow the geometric line wrapping around the entire building, giving the impression that the building is floating above the ground and the lake.

(source: www.gooood.hk)
More/Hide

Project Team:

  • Opion900.jpg-e49
  • Missing.png-e49
  • Missing.png-e49
  • Missing.png-e49
Loading...
×
server error: