13082517339529.jpg-c700_250

描述:

The 160m long wave shaped roof frame for Zaha Hadid’s Aquatic Center has just been lifted and lowered into place, marking one of the most complex engineering and construction challenges of the Olympic Park for the London 2012 games. Weighing in at over 3,000 tons, the gigantic steel trusses rest on a mere three concrete supports to provide open space for the facility’s large racing and diving pools. The roof is also designed to stretch, twist and contract in response to the effects of snow, wind and changing temperatures.
The style of the ceiling and a frame structure building combined to form a space that natural light can illuminate the whole venues.Slag power in the process of building steel structure is recycling, reduce the 50% of the concrete consumption.The swimming pool is a total of ten million liters of water, the extra water will be recycled as the audience room toilet water. After the Olympic Games, the water. Sports center will can hold the audience seats reduced to 2500, and swimming pool and diving facilities will be the surrounding community of the public facilities.

The Aquatic Center is one of the most complex engineering and construction challenges of the Olympic Park for the London 2012 games. The complex styling will not only increase the difficulty in construction, but cost too much money .

The original area:
The basement area: 3725 m2
A layer of area: 15137 m2
Second floor area: 10168 m2
The Olympic Games more area:
The basement: 3725 m2
A layer of: 15402 m2
A layer of: 16387 m2
And reclined at the table area: 7352 m2

The area covered:
The original: 15950 m2
The Olympic and to build: 21,897 m2
更多/隐藏

项目团队:

  • Missing.png-e49
加载中...
×
服务器错误: